Oavsett hur rörigt det är, tar vi hand om det

För företag erbjuder vi kontorsstädning, trappstädning, hotellstädning och byggstädning. Vid ett personligt platsbesök går vi tillsammans igenom vad ni vill ha utfört. Vi återkommer därefter med offert på arbetet.
Vi städar små och stora kontor i Stockholmsområdet. Beroende på vad just ditt företag är i behov av kan vi göra allt ifrån att tömma papperskorgar, rengöra toaletter och badrum, fylla på tvål och pappershanddukar, skura golv, dammsuga, torka av skrivbord, rengöra gemensamma lunchrum, mm.
Ditt företag kan beställa en enstaka städning, t ex storstädning inför jul, eller regelbunden städning. Timkostnaden är 240 kr/tim för företag (exkl. moms).

Vårt team ser till att arbetet utförs med perfektion

Specialtjänster

Vaktmästartjänster

Golvstädning

Luftkanaler

Omfattande städtjänster

Projektbaserad rengöring

Vi strävar efter att göra varje kund 100% nöjd. Därför lyssnar vi noga på vad just ditt företag behöver hjälp med, och skräddarsyr en lösning som passar er.
Om ni vill, använder vi endast miljömärkta eller extra skonsamma rengöringsmedel. Ni har alltid en personlig kontakt som ni kan diskutera era önskemål med. Vi kan ta med egen städutrustning eller använde de ni redan har.

Erfaren Personal

Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av all slags städning

Pålitlig Service

När du anlitar oss kan du vara säker på att jobbet blir utfört precis som du förväntar dig

Prisvärde Service

Vi erbjuder marknadens bästa priser

Bästa utrustning

Vi använder marknadsledande rengöringsprodukter