Oavsett hur rörigt det är, tar vi hand om det

Inget hem är för stort eller litet för oss, och vi ser till att det blir skinande rent, oavsett om du bor i lägenhet eller villa. Vi är experter på att rengöra kök, spisar, ugnar, badrum, toaletter, mattor, fönster och alla slags golv.
Beställ en enstaka städning, t ex storstädning inför jul, nyår eller annan högtidsdag, flyttstädning, eller regelbunden städning av ditt hem.
Du kan anlita oss per timme eller begära offert på fast pris för hela uppdraget. Vi utför en första provstädning för endast 99 kr/tim. Därefter kan vi ge offert på regelbunden städning, t ex varje eller varannan vecka. Timkostnaden är 150 kr för privatpersoner (inkl. moms och RUT-avdraget).

Vi strävar efter att göra varje kund 100% nöjd. Därför lyssnar vi noga på vad just du behöver hjälp med, och skräddarsyr en lösning som passar just dig och din plånbok.

Vårt team ser till att arbetet utförs med perfektion

Återkommande rengöring

Tillfällig rengöring

Lägenhetstädning

Rengöring vid specialevenemang

Städtjänster

Flyttstädning

Rengöring av kylskåp

Ugnsrengöring

Om du vill, använder vi endast miljömärkta eller extra skonsamma rengöringsmedel. Du bestämmer! Du har alltid en personlig kontakt som du kan diskutera dina önskemål med. Om du har städredskap hemma kan vi använda dem, eller så tar vi med vår egen utrustning.

Erfaren personal

Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av all slags städning

Pålitlig service

När du anlitar oss kan du vara säker på att jobbet blir utfört precis som du förväntar dig

Prisvärde service

Vi erbjuder marknadens bästa priser

Bästa utrustning

Vi använder marknadsledande rengöringsprodukter